Is er kinderopvang?

Tijdens de ochtenddiensten op zondag in de Dorspkerk is er kindercrèche voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De ruimte voor de kindercrèche is Zalencentrum Rehoboth (schuin tegenover de Dorpskerk) en de ingang is vanaf de straat gezien de afrit naar beneden lopen. De leiding bestaat uit minimaal 3 personen, 2 volwassenen en 1 tiener. Deze zijn op zondagochtend 09.40u aanwezig om de kinderen te ontvangen en om het speelgoed klaar te zetten. De kinderen kunnen spelen, er is voldoende speelgoed. Ook kunnen de kinderen kleuren of een boekje lezen.

Het is de bedoeling dat ouders zelf verschonigsspullen meenemen. Denk hierbij aan luiers en luierdoekjes. Tijdens de crèche wordt er gezorgd voor wat drinken en een kaakje. Als uw kind drinken en/of een koekje van zichzelf meeneemt is dat geen probleem, echter, wilt u dit dan wel vooraf aan de leiding doorgeven.

Tijdens bijzondere diensten (Kerst, Pasen, en Pinksteren) komen de kinderen uit de crèche voor de zegen naar de kerk. U kunt uw kind dan vooraan in de kerk bij de leiding ophalen als de dienst is afgelopen.

God zij dank! Wie anders.