header-02.jpg

Actie Vakantietas, doet u ook mee

Rugzak vol verrassingen

Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Door de stijgende prijzen, hoge inflatie en oplopende energiekosten zal het aantal thuisblijvers ten opzichte van voorgaande jaren deze zomer alleen maar toenemen. Wanneer klasgenootjes erop uit trekken, blijven zij achter. Voor kinderen die in armoede leven en opgroeien duurt de zomervakantie erg lang. Ze kunnen niet weg, en moeten zich dus 6 weken thuis vermaken.

Toch een leuke zomer
Met de Actie Vakantietas kunnen wij als kerkelijke Gemeente deze kinderen verrassen met een rugzak vol verrassingen voor de zomervakantie. Als Diaconie hebben wij contact gezocht met de Voedselbank Lansingerland. Zij zullen dan ook de tassen gaan uitdelen.

 2023vakantietas

 

 

 

 

 

 

 

Doet u ook mee
Als Diaconie hebben wij de tassen al besteld. Aan u als gemeentelid vragen we u om de tassen te vullen. Denk hierbij aan speelgoed, een vakantieboek of een waardebon voor bijvoorbeeld een ijsje. Zo kunnen kinderen toch een leuke zomer beleven. Na afloop van de ochtenddienst op zondag 28 mei, 1e Pinksterdag, willen we de tassen gaan uitdelen. In de tas zal u een schrijven vinden met per leeftijdscategorie nog meer voorbeelden. De eerste volgende drie zondagen, dit zijn 4, 11 en 18 juni , kunt u de tassen voor aanvang van de dienst afgeven bij Rehoboth. Daar staan Diakenen klaar om de tassen in ontvangst te nemen. Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de Diaconie, alvast bedankt

Ps Mocht u nu al weten dat u de dienst op zondagochtend 28 mei niet kunt bijwonen maar u wilt toch een tas vullen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als God ons over rotsachtige wegen laat gaan,
zorgt hij ook voor stevige schoenen.