header-02.jpg

“Muziek Voor Mekaar” op zaterdag 29 april in de Dorpskerk

logo muziek voor mekaar

Op zoek naar muzikaal talent in de Dorpskerk

De eerste avond van “Muziek Voor Mekaar” op zaterdag 29 april barst van sfeer en talent, dat is de verwachting. Terwijl zangers, zangeressen en instrumentalisten het programma vullen zal de Dorpskerk geregeld stil vallen vanwege indrukwekkende optredens.

Lansingerland zal er achter komen dat er toch wel erg veel muzikaal talent is binnen onze kerkelijke gemeente. Jong en oud, gevorderd amateur of vergevorderd, zenuwachtig of juist zelfverzekerd, iedereen krijgt nu de mogelijkheid het podium op te gaan. Dit onder enthousiaste begeleiding van organist en pianist Arjan Breukhoven, hij zal de optredende talenten op de piano en op orgel begeleiden.

 

Je voelt je beroemd

“Muziek Voor Mekaar” is een live muziekavond waarbij een podium wordt geboden aan talenten. Speel jij op een muziekinstrument en wil jij een keer hetzelfde gevoel hebben als wereldberoemde artiesten, optreden op een podium voor publiek, dan is dit jouw kans! Gemeenteleden spelen of zingen voor gemeenteleden … “Muziek Voor Mekaar”!

 

Er wordt ook publiek gezocht

We zijn dus op zoek naar talenten, maar ook naar publiek om de talenten tijdens hun optreden aan te moedigen. Wij hopen op een volle Dorpskerk op zaterdag 29 april.

De avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, na afloop zal er een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 15 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deelname is gratis. Meld je nu aan!

 

Breng je zorgen maar bij God

Hij is toch de hele nacht wakker