header-02.jpg

Jeugdmusical Wie de schoen past!

2022 Jeugdmusical Wie de schoen pastNa het grote succes van de jeugdmusical Esther willen we opnieuw een jeugdmusical te organiseren. We hebben gekozen voor "Wie de schoen past”. Uiteraard wordt het verhaal ondersteund door prachtige liedjes, dus behalve toneelspelers zoeken we ook koorleden en kinderen die het leuk vinden om te dansen. Lijkt het je ook een superleuk idee en ben je tussen de 6 en 17 jaar? Doe mee!

Informatiebijeenkomst musical: 22 mei 11.15 uur in de Ark
Audities voor solo zingen: 17 juni 19.00 – 20.00 uur
Start repetities: 26 augustus 18.45 – 20.15 uur
Uitvoeringen: weekend van 25 – 27 november 2022

Mocht je nu denken: “Wat jammer dat ik te oud ben voor dit spektakel!”. Natuurlijk zijn er genoeg andere dingen te regelen, waardoor je er toch bij betrokken bent! Wat dacht je van hulp bij: kleding, toneel, reclame, sponsors zoeken, decor bouwen, catering tijdens repetities en optredens, fotografie en film, er is meer dan genoeg te doen. Ook dan ben je van harte welkom op de presentatie van “Wie de schoen past” op 22 mei!

Met vragen kun je uiteraard bij ons terecht, dat kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit emailadres mag je ook gebruiken als je niet kan op 22 mei en wel heel graag mee wil doen!

Marjolijn van der Hoek
Jeroen Meijburg
Marijke Halmav
Ineke Scherpenisse
Corien Hoogerbrugge

God zij dank! Wie anders.