header-05.jpg

App Appostel voor all uw kerkelijke geldzaken

Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app. Via deze app bent u altijd en overal betrokken bij onze gemeente. Met de app kunt u alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren.
Via Appostel kunt u op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld giften doen. Daarnaast leest u in de app onder andere nieuwsberichten van onze gemeente.
U kunt Appostel downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Daarna kunt u in de app onze gemeente koppelen en is de app gereed voor gebruik.

Zie onder de video wat extra uitleg 

Bekijk de instructievideo's voor het installeren en gebruik op uw telefoon of tablet.

 

 

 

 

Kan ik met Appostel berichten sturen aan andere gemeenteleden of actualiteiten plaatsen?
Nee, dit is niet mogelijk. Alleen de beheerder kan een eenzijdig bericht via Appostel versturen. Hier kan niet op gereageerd worden. Om een bericht te laten plaatsen kunt u een verzoek doen aan de beheerder. De beheerder vindt u in de contactenlijst.

Wat zijn de betaalmogelijkheden voor een gift naar de kerkelijke gemeente?
Hiervoor zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, zoals iDEAL en incasso. Daarnaast kunt u ook een tegoed aankopen via iDEAL. Hiermee kunt u geven aan de digitale collecte

Wat heb ik nodig om de appostel app te kunnen installeren?
U heeft een smartphone, tablet of ipad nodig met de meest recentste versie van het besturingssysteem of 2 versies daarvoor om de appostel app te kunnen downloaden en installeren. Voor Apple geldt dat de app werkt vanaf versie IOS 11.

Kan ik mijn giften ook terugzien in mijn account en gebruiken voor mijn aangifte?
Ja, dit kan.

Hoe kan ik mijn gegevens uploaden in Appostel?
Via uw eigen account.

Moet ik mijn foto bij mijn gegevens uploaden?
Het is aan uzelf of u wel of niet een foto uploadt. Vervolgens heeft u de keuze om uw gegevens te delen met anderen. De foto en uw gegevens worden alleen gedeeld binnen de beveiligde omgeving van Appostel van uw eigen kerkelijke gemeente.

Voldoet Appostel aan de AVG?
Met Appostel is alle privacygevoelige informatie alleen inzichtelijk voor de mensen uit uw gemeente. U bepaalt bovendien zelf welke informatie u wel en niet wilt delen binnen de app. Hiermee voldoet Appostel aan de AVG. Dit maakt Appostel een veiligere oplossing dan de diverse openbare kanalen die gemeenten gebruiken om informatie te delen.

Ik heb de Kerkgeld app al, wat moet ik doen?
U moet de nieuwe Appostel app downloaden en installeren. Het is niet nodig een nieuw account aan te maken, u kunt uw huidige inloggegevens gebruiken.

 

 

 

Zwart-Wit denkers opgelet:

Jezus brengt Kleur in je leven!