Aanmelden voor bezoek kerkdiensten september & oktober

Wij nodigen u graag uit om weer het formulier in te vullen, zodat wij weten hoe u de kerkdiensten in de maanden september en oktober met ons beleeft.

In verband met de huidige situatie is het aantal bezoekers momenteel vastgesteld op 70. We blijven voorlopig ochtend- en avonddiensten organiseren, maar u hoeft zich vanaf nu alleen maar voor de ochtenddiensten aan te melden. De avonddiensten worden weer vrij toegankelijk. Tijdens de ochtenddiensten zal er crèche en kinderkerk zijn. De kinderen zullen gedurende de gehele dienst in Rehoboth bij de crèche/kinderkerk zijn.

Wij willen graag een beeld krijgen hoeveel kerkgangers daadwerkelijk willen komen of dat men liever de dienst thuis blijft volgen. Dat is ook prima, want alle diensten blijven te volgen via You Tube.

Wat uw keus ook is, laat het ons weten via https://forms.gle/PrVx1GeuN3nXimaq5 en beantwoord de vragen. Voor de kerkganger bieden wij de mogelijkheid om per zondag aan te geven met hoeveel mensen u de kerkdienst wilt bezoeken, zodat geen enkele plaats onbenut blijft. Doordat u een e-mail adres opgeeft ontvangt u per mail een uitnodiging van de kerkenraad voor welke dienst u bent ingedeeld.

Wij hopen dat we op deze manier tot een eerlijke verdeling komen van het aantal beschikbare zitplaatsen. We zien er naar uit u te ontmoeten.

Met een hartelijke groet van de kerkenraad.

God bestaat echt hoor!

Ik heb hem vanochtend nog gesproken!