Hervormd Berkel Whatsapp Dauw Trap Protocol 13 mei 2021

2020Dauwtrappen De afzwakking van de corona maatregelen maken het helaas nog steeds niet mogelijk om op de traditionele manier gezamenlijk te dauwtrappen en te ontbijten voorafgaand aan de kerkdienst op Hemelvaartsdag 13 mei ☹. Daarom hebben we ook voor dit jaar weer het alternatieve dauwtrap plan uit de kast getrokken, oftewel het Hervormd Berkel Whatsapp Dauw Trappen (HBWDT).

Hoe zag Hervormd Berkel WDT er ook weer uit? Allereerst zorgen dat je in de groep komt. Er zal een Whatsapp groep aangemaakt worden “HBWDT” . App of sms je mobiele telefoon nummer dat je wilt gebruiken naar Remmelt Heemskerk 06-42301734 dan kan hij je aan de groep toevoegen. Na afloop wordt de groep weer opgeheven. Op Hemelvaartsdag zorg ervoor dat je telefoon 100% geladen is en dat er nog voldoende plaats in je telefoongeheugen is. Heb je geen wandelpartner en zoek je er een, laat even weten aan Remmelt, dan kan die een koppeling maken. Als je dat fijn vindt mag je natuurlijk ook alleen wandelen en mee appen.

We beginnen om 0630 uur, je vertrek om deze tijd van thuis of afgesproken locatie met je wandelpartner(s). Wandelen kan samen in gezinsverband (dus als je samenleeft) of met een goede vriend, familielid, buurman/buurvrouw of andere niet-huisgenoot, zolang je dan maar de gebruikelijke afstand in stand houdt. Bedenk een mooi rondje van ongeveer 5-6 km (of wat bij jou een uur duurt 😊) vanuit huis of een plek waar je eerst per auto naar toegaat (niet allemaal naar dezelfde plek…..). Voor groter bereik kun je natuurlijk ook gaan fietsen, dan trap je ook 😊. Wat je ook bedenkt, hou je aan de door de overheid voorgeschreven regels!

De kerkdienst is als gebruikelijk om 0900 en zal weer thuis te volgen zijn op de gebruikelijke kanalen via Youtube en Kerkomroep. Voor die tijd gezellig thuis ontbijten vanaf een uur of 8, dus zet de ontbijttafel al vast klaar en zorg dat je lekkere dingen in huis hebt. ANDERS DAN VORIG JAAR zullen sommigen wel naar de kerk kunnen gaan als je bent uitgenodigd. Hou daar dan even rekening mee met je planning.
Om het contact met elkaar te vergemakkelijken vragen we om onderweg wat opdrachten uit te voeren. We hopen natuurlijk weer op een geweldige opkomst en kijken uit naar een gezellig en warm virtueel samenzijn en natuurlijk een prachtig zonnetje.

Richt je eens op de Gever, en niet op de gaven.