Jong-en-oud-Verbindingskaartenactie

jongenoudkaartenactie1Vanuit de diaconie hebben we bedacht dat het fijn zou zijn de band tussen jong en oud in de gemeente te versterken. Hiervoor willen we ruim 300 ouderen een persoonlijke kaart sturen om ze een hart onder de riem te steken, om met elkaar in contact te komen en wellicht te horen of mensen hulp kunnen gebruiken. En misschien zijn er wel ouderen die wat willen betekenen voor anderen. We hebben kaarten laten ontwerpen en drukken met een tekst en ruimte om zelf een groet te schrijven. Het staat u vrij staat uw eigen contactgegevens te vermelden zodat deze ouderen met u contact kunnen opnemen, en de contactgegevens van de diaconie staan ook al op de kaart. jongenoudkaartenactie2De kaarten hebben we al gedeeltelijk uitgedeeld onder jonge en oudere jongeren dus we zijn al aardig op gang. Wil jij ook een paar kaarten versturen? Adressen en postzegel zitten er al op, dus het is maar een kleine moeite. Meld je even bij Remmelt of Simon en we zorgen dat je ook wat kaarten krijgt om te versturen en ze liggen ook in kerk mocht je een dienst bijwonen. We vinden het leuk als je mee doet! Zo dragen we allemaal bij om de oudere gemeenteleden te laten zien dat er aan hen gedacht wordt.
Op deze manier zijn we samen kerk, denkend aan Jezus die ons oproept naar de ander om te zien. En voor de ouderen die zo’n kaart ontvangen: schroom niet om te reageren met een kaartje, mailtje of een telefoontje aan de schrijver of aan de diaconie, daar hebben we het speciaal voor bedoeld!

Namens de diaconie,
Remmelt & Simon

Kaart design Sigrid Boskma

Als God ons over rotsachtige wegen laat gaan,
zorgt hij ook voor stevige schoenen.