Aanmelden voor bezoek kerkdiensten

Beste gemeenteleden,

Met ingang van aanstaande zondag zullen er voor de eredienst weer gemeenteleden uitgenodigd worden. In verband met de huidige situatie is het aantal bezoekers voor een kerkdienst momenteel vastgesteld op 30. Echter, we blijven voorlopig ochtend- en avonddiensten organiseren. Tijdens de ochtenddiensten zal er voorlopig nog geen crèche en kinderkerk zijn. Kinderen zijn wel welkom in de kerkdienst.

Wij willen graag een beeld krijgen hoeveel kerkgangers daadwerkelijk willen komen of dat men liever de dienst thuis blijft volgen. Dat is ook prima, want alle diensten blijven te volgen via You Tube.

Wat uw keus ook is, laat het ons weten via https://forms.gle/xyoq444SckFXBUFQ8 en beantwoord de vragen. Voor de kerkganger bieden wij de mogelijkheid om per zondag aan te geven met hoeveel mensen u de kerkdienst wilt bezoeken, zodat geen enkele plaats onbenut blijft. Doordat u een e-mail adres opgeeft ontvangt u per mail een uitnodiging van de kerkenraad voor welke dienst u bent ingedeeld.

Wij hopen dat we op deze manier tot een eerlijke verdeling komen van het aantal beschikbare zitplaatsen. We zien er naar uit u te ontmoeten.

Met een hartelijke groet van de kerkenraad.

Gods mobiel staat nooit uit !