Inventarisatie kerkdiensten november en december

De afgelopen maanden hebben wij gemerkt dat er genoeg belangstelling was om de kerkdiensten te bezoeken. Helaas is door een toename van het aantal Corona-besmettingen het aantal bezoekers voor een kerkdienst momenteel vastgesteld op 30. Echter, we blijven voorlopig ochtend- en avonddiensten organiseren. Tijdens de ochtenddiensten zal er crèche en kinderkerk zijn.

Het is ons niet duidelijk hoeveel kerkgangers daadwerkelijk willen komen of dat men liever de dienst thuis blijft volgen. Dat is ook prima, want alle diensten blijven te volgen via You Tube.

Wat uw keus ook is, laat het ons weten via https://forms.gle/9ksQ4YQcko9RatEV9 en beantwoord de vragen. Voor de kerkganger bieden wij de mogelijkheid om per zondag aan te geven of u wel of niet kunt komen zodat geen enkele plaats onbenut blijft. Doordat u een e-mail adres opgeeft ontvangt u per mail een uitnodiging van de kerkenraad voor welke dienst u bent ingedeeld.

Wij hopen dat we op deze manier tot een eerlijke verdeling komen van het aantal beschikbare zitplaatsen. We zien er naar uit u te ontmoeten.

Met een hartelijke groet van de kerkenraad.

De maat van echte liefde is liefde zonder maat