Kinderkerk vanuit huis

Beste jongens en meiden,

Verwerkingsbladen

Nu er een tijdje geen kinderkerk zal zijn, heb ik een goede vervangende tip.
Op de site www.creatiefkinderwerk.nl zet Mathijs Vlaardingerbroek dagelijks een Bijbelverhaal met daarbij een truc of poppenspel. Hij doet dit zo mooi; het is echt de moeite waard om je thuiswerkdag mee te beginnen. Het helpt ons steeds weer om te horen dat God altijd bij je is. In de storm is Hij bij je en ook als je nu thuis zit door dat virus. Ook op zondag zet hij er een uitgebreid programma op.

Voor de laatste 2 keer van het paasproject zijn deze verhalen gekoppeld aan het thema.
5 april - Jezus sterft (Matt 27)
12 april - Jezus staat op uit de dood (Matt 28)
Die kun je uit je eigen kinderbijbel lezen.

Heb je naast deze tips nog iets nodig van een idee of wil je gewoon even praten; neem gerust contact met me op.

Josca Punt

Bij het tellen van ons geld valt het resultaat vaak tegen, bij het tellen van onze zegeningen voelen we ons rijk