Kerkdienst online kijken hoe doe ik dat? UPDATE 23 september

kerkomroeplogo youtubelogo

Update 23 september:

- vanaf heden kunt u de YouTube live uitzending vinden op ons Youtube Kanaal "Kerkdienst-online hervormdberkel"  en niet meer via een unieke link per dienst

- vanaf heden wordt Kerkomroep ook uitgezonden in HD kwaliteit

WIlt u een ochtend dienst weer live bijwonen? Dat kan, maar u moet zich hiervoor wel aanmelden. Voor de avond diensten hoeft u zich niet aan te melden.

Aanmelden voor de ochtend diensten doet u hier, leest u ook het protocol aandachtig door.

Voor de ochtendiensten wordt u na inschrijving uitgenodigd (bericht per e-mail) dit om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de kerk zijn.

De avonddiensten zijn vanaf 23 september ook online te bekijken via YouTube via Kerkomroepwas dat altijd al mogelijk

Uitleg

Om een kerkdienst online bij te wonen tijdens de Covid-19 periode is naast de al bekende mogelijkheid van Kerkomroep, de dienst ook te volgen via YouTube, Dit doen we om zo iedereen de mogelijkheid te geven om de kerkdiensten online te volgen.

Kerkomroep

Dit kan via het internet ga naar kerkomroep.nl via computer, tablet of telefoon en zoek op de website naar: vind uw kerk "Berkel en Rodenrijs Dorspkerk", klik vervolgens op inloggen (gebruikersnaam en password staan in Contact). Als er een live uitzending bezig is zie je die boven aan de lijst staan, klik op luisteren of kijken.

Dit kan ook via de kerkomroep App op je telefoon, tablet of apple-tv, zoek onze kerk op en login (gebruikersnaam en password staan in Contact). Als er een live uitzending bezig is zie je die boven aan de lijst staan, klik op luisteren of kijken.

De uitzending zal ook worden verzorgd via livestream van Youtube. Ga naar ons kanaal op Youtube "Kerkdienst-online hervormdberkel"  of zoek op Dorpskerk Berkel en Rodenrijs en daar komt de live uitzending vanzelf in beeld.

Collecte

Nu er voorlopig geen kerkdiensten zijn waarin we als gemeente bij elkaar komen, hebt u geen mogelijkheid om iets in de collectezak te doen. Weet dat we uw bijdrage goed kunnen gebruiken. De kerkrentmeesters hebben financiële verplichtingen en de diaconie en de zendingscommissie willen financieel kunnen bijdragen waar dat nodig is.
Het is altijd mogelijk om uw bijdrage over te maken op de bankrekening van de kerkrentmeesters (NL29 INGB 0000 380 417) en/of de diaconie (NL18 RABO 0307 4029 16) en/of de zendingscommissie (NL62 RABO 0307 4012 51), onder vermelding van ‘collecte’. In de periode dat de gemeente de kerkdiensten niet kan bijwonen, zullen alle bedragen die binnenkomen evenredig worden verdeeld over de collectedoelen. Mocht u willen doneren voor een specifieke collecte, vul dan de vermelding aan met het collectedoel zoals vermeld in Contact.
U kunt uw collectebonnen die u in deze diensten had willen geven opsparen om die vervolgens tijdens de eerst mogelijke kerkdienst in de collectezak te doen.

Direct bijdragen via Ideal:

Gods woord bewaar je niet in de kast, maar in je hart.