header-06.jpg

Kerkdienst online hoe doe ik dat? UPDATE 27 juni

Aankomende diensten - Klik hier voor een overzicht van alle aankomende YouTube diensten of ga direct naar ons Youtube Kanaal "Kerkdienst-online hervormdberkel"

WIlt u de dienst weer live bijwonen dat kan weer maar u moet zich hiervoor aanmelden en dan wordt u uitgenodigd dit om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk inde kerk zijn.

Aanmelden doet u hier, leest u ook het protocol aandacht door. 

Terugkijken Projectkoor Lied were you there 

Aankomende diensten:

Youtube link dienst Zondag 5 juli 10:00 uur, ds. A. Gooijer, Berkel en Rodenrijs, (Vanuit Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs)

Youtube link dienst Zondag 12 juli 10:00 uur, ds. A. Gooijer, Berkel en Rodenrijs, (Vanuit Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs)

Youtube link dienst Zondag 19 juli 10:00 uur, ds. G.J. Stougie, Berkel en Rodenrijs, (Vanuit Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs)

Youtube link dienst Zondag 26 juli 10:00 uur, ds. A. Gooijer, Berkel en Rodenrijs, (Vanuit Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs)

Youtube link dienst Zondag 2 augustus 10:00 uur, ds. H. Mast, Ter Heijde, (Vanuit Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs)

Youtube link dienst Zondag 9 augustus 10:00 uur, ds. G.J. Stougie, Berkel en Rodenrijs, (Vanuit Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs)

Youtube link dienst Zondag 16 augustus 10:00 uur, ds. G.J. Stougie, Berkel en Rodenrijs, (Vanuit Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs)

Youtube link dienst Zondag 23 augustus 10:00 uur, ds. A. Gooijer, Berkel en Rodenrijs, (Vanuit Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs)

Youtube link dienst Zondag 30 augustus 10:00 uur, ds. G.J. Stougie, Berkel en Rodenrijs, (Vanuit Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs)

 

Uitleg

Om een kerkdienst onlinebij te wonen is naast de al bekende mogelijkheid van kerkomroep, de dienst ook te volgen via YouTube, Dit doen we om zo iedereen de mogelijkheid te geven om de kerkdiensten online te volgen.

 Kerkomroep

Dit kan via het internet ga naar kerkomroep.nl via computer, tablet of telefoon en zoek op de website naar: vind uw kerk "Berkel en Rodenrijs Dorspkerk", klik vervolgens op inloggen (gebruikersnaam en password staan in Contact). Als er een live uitzending bezig is zie je die boven aan de lijst staan, klik op luisteren of kijken.

Dit kan ook via de kerkomroep App op je telefoon, tablet of apple-tv, zoek onze kerk op en login (gebruikersnaam en password staan in Contact). Als er een live uitzending bezig is zie je die boven aan de lijst staan, klik op luisteren of kijken.

 YouTube

De uitzending zal ook worden verzorgd via livestream van Youtube. Ga naar ons kanaal op Youtube "Kerkdienst-online hervormdberkel"  of zoek op Dorpskerk Berkel en Rodenrijs en daar komt de live uitzending vanzelf in beeld.

Collecte 

Nu er voorlopig geen kerkdiensten zijn waarin we als gemeente bij elkaar komen, hebt u geen mogelijkheid om iets in de collectezak te doen. Weet dat we uw bijdrage goed kunnen gebruiken. De kerkrentmeesters hebben financiële verplichtingen en de diaconie en de zendingscommissie willen financieel kunnen bijdragen waar dat nodig is.
Het is altijd mogelijk om uw bijdrage over te maken op de bankrekening van de kerkrentmeesters (NL29 INGB 0000 380 417) en/of de diaconie (NL18 RABO 0307 4029 16) en/of de zendingscommissie (NL62 RABO 0307 4012 51), onder vermelding van ‘collecte’. In de periode dat de gemeente de kerkdiensten niet kan bijwonen, zullen alle bedragen die binnenkomen evenredig worden verdeeld over de collectedoelen. Mocht u willen doneren voor een specifieke collecte, vul dan de vermelding aan met het collectedoel zoals vermeld in Contact.
U kunt uw collectebonnen die u in deze diensten had willen geven opsparen om die vervolgens tijdens de eerst mogelijke kerkdienst in de collectezak te doen.

Direct bijdragen via Ideal:

 

Gods mobiel staat nooit uit !