header-02.jpg

HIKE 25 mei

hikeWij organiseren voor De Ark een HIKE en vinden het erg leuk als gemeenteleden van de dorpskerk mee doen. Bij de HIKE loop je in een groep (team) van circa 6 tot 8 deelnemers. Bij het startpunt ontvangt het team de route. Tijdens de route kom je posten tegen, die door gemeenteleden zijn bemenst en van hen krijg je actieve opdrachten om in teamverband uit te voeren en daarmee kan je punten verdienen. Zo zal er een ook vragenlijst zijn, de vragen mag je onderweg met elkaar oplossen. Ook hiermee zijn punten te verdienen.

De teams starten ’s morgens met tussenpozen (zodat zij elkaar niet voor de voeten lopen) na elkaar en komen zij elkaar gedurende de dag niet allemaal tegen. Om de HIKE-dag met elkaar af te sluiten zal de laatste opdracht aan het begin van de avond bij De Ark worden gehouden en zal daarna ook de prijsuitreiking plaatsvinden.

Kortom de hele dag in beweging en met elkaar deze dag afsluiten met het delen van alle belevenissen van die dag.

De HIKE duurt circa 6 uren (wandelen, opdrachten, pauzes enz.)
Voor deelname aan de HIKE zal per persoon inschrijfgeld nodig zijn. We proberen deze kosten zo laag mogelijk te houden (het streven is onder de 10 euro). Hier zullen we je later over informeren.

SAVE the date:

25 mei 2019 – HIKE

Dus……schrijf 25 mei in je agenda.

 

Inschrijven voor de HIKE: dat kan vanaf nu.
Schrijf je in met een team, of schrijf je individueel in, dan zoeken wij een team voor je.
Is een dag wandelen te lang en wil je wel deze HIKE-dag meemaken: dat kan: wij hebben ook mensen nodig die op de posten willen staan. Ook hiervoor kun je je aanmelden.

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mocht je nog vragen etc. hebben, neem gerust contact met ons op.

We zijn vol enthousiasme al bezig met de organisatie en zijn heel benieuwd naar jullie reacties.

 Jan van den Beukel

Aafke Neelis
Corien Hoogerbrugge (06-81 21 11 14)

Als God ons over rotsachtige wegen laat gaan,
zorgt hij ook voor stevige schoenen.