Bonbons!, Vrienden van de Dorpskerk

NIEUWS VAN DE STICHTING VRIENDEN VAN DE DORPSKERK

Pasen is in aantocht, dus tijd voor onze overheerlijke Belgische bonbons! Voor uzelf of voor iemand anders, ze vallen altijd in de smaak. Als u ondernemer bent is het misschien leuk om uw medewerkers of relaties te verrassen met een doosje bonbons.Een aantal bedrijven ging u reeds voor.

De bonbons zijn per 250 gr. verpakt in een leuk doosje en zijn te koop voor € 5,50 per doosje. Dit is beslist een “Vriendenprijsje”. Als u de bonbons vóór 29 maart a.s. bij ons bestelt, worden ze in de week van 8 april a.s. bij u thuis bezorgd. Bezorging alleen in Berkel, Bergschenhoek, Bleiswijk en Pijnacker. Bij aflevering kunt u betalen.

Bestellen kan op de volgende manieren:

• overmaking van € 5,50 (of een veelvoud hiervan) op ons rek. nr. NL67RABO0153722606 o.v.v.  bonbons. Vergeet niet uw adres en tel.nr. te vermelden.
  • het invullen van de intekenlijsten in de Dorpskerk (vanaf 3 maart a.s.).
  • het invullen van onderstaand formulier:

Bonbons bestellen formulier

Ongeldige invoer

Snoept u ook (weer) mee voor het goede doel?

With a little help from our Friends …..
Helpende handen zijn altijd welkom! Lijkt het u leuk om ons een keertje te helpen, bijv. bij het rondbrengen van bonbons, op de voorjaarsmarkt of tijdens de rommelmarkt? Meld u dan aan als Meewerkend Vriend(in)! Het kost niet veel tijd, het is gezellig en u helpt ons er enorm mee! Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met Arine Kool, tel.nr. 010-5190404.

Vriend- of donateur?
Begin dit jaar goed en meld u nu aan als Vriend (via www.vriendendorpskerkberkel.nl of bij Arine Kool op bovengenoemd tel.nr.). Wilt u geen Vriend worden, maar ons toch (eenmalig) steunen? Dat kan natuurlijk ook! We zijn heel blij met alle bijdragen. U kunt deze overmaken op bankrekeningnr. NL67RABO0153722606 van stichting Vrienden Dorpskerk Berkel en Rodenrijs.
Alvast heel hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,
bestuur Vrienden Dorpskerk

De maat van echte liefde is liefde zonder maat