header-06.jpg

Hou jij ook van zingen? Projectkoor 30-ers/40-ers!

Projectkoor 30-ers/40-ers!sela

Hou jij ook van zingen, en zou je het leuk vinden om dit eens in koorvorm te doen?
Doe dan mee met het projectkoor voor de 30-ers/40-ers (m/v) van onze gemeente, onder professionele begeleiding van Friso Woudstra. Met prachtige nummers van o.a. Sela mogen we een meerstemmige bijdrage leveren aan de eredienst van Pinksteren op D.V. 9 juni 2019.
We gaan repeteren op 4 maandagavonden: 6 mei, 20 mei, 27 mei en 3 juni, van 20:15 uur tot 21:30 uur in de Dorpskerk. Vanaf 20:00 uur staat de koffie & thee klaar om de kelen te smeren. Ook na het repeteren is er nog gelegenheid om elkaar te ontmoeten en/of beter te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje.
Om de onkosten te dekken vragen we een bijdrage van maximaal 20,- per persoon; hoe meer mensen zich aanmelden, hoe lager deze bijdrage zal zijn. Stellen die zich opgeven betalen 30,-
Mocht je nog geen 30 zijn of je bent juist ouder dan 49, maar je voelt je wel op je plek binnen deze leeftijdsgroep; wees dan ook van harte welkom!!
Aanmelden kan bij Corina Runhaar, Marjan Sonneveld of Annelies Metselaar.

Corina Runhaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marjan Sonneveld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annelies Metselaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

koor plaatje

Als je niet van God bent, van wie ben je dan?