• Doen!
  • Laatste

GAAT U, GA JIJ MEE NAAR ISRAËL? … EEN REIS OM NOOIT MEER TE VERGETEN!

Veel mensen willen zeker één keer in hun leven naar Israël om de Bijbelse plaatsen te bezoeken … al jaren staat dit bovenaan op vele wensenlijstjes. Wanneer kun je dit beter doen dan in het voorjaar. Een kleurrijk Israël … alle bomen, bloemen en planten in bloei, een mooier moment in het jaar kun je je niet bedenken. Al die verhalen uit de Bijbel, wat is mooier om de Bijbelse plaatsen nu met eigen ogen te gaan bekijken en zelf te bezoeken. Gaat nu, ga jij ook mee? “Sing in Israël met Arjan Breukhoven” van 4 – 11 maart 2019 … een reis om nooit meer te vergeten!jeruzalem voorkant 2

Een prachtig en indrukwekkend programma is speciaal samengesteld. We zijn 8 dagen onderweg en overnachten in prachtige hotels! We vliegen op de eerste dag van de reis via Schiphol naar Tel Aviv en worden met luxe touringcars naar ons hotel gebracht. Het allereerste bezoek op dag 2 zal direct al grote indruk gaan maken: na een heerlijk nachtrust in Nazareth, de dag beginnen met een boottocht over het meer van Tiberias. Diezelfde dag bezoekt u onder andere de Berg der Zaligsprekingen en de synagoge van Kapernaum. De derde dag gaan we o.a. naar de opgravingsheuvel Megiddo waarin de stallen van Salomo zich bevinden. Vanaf de Carmelberg hebben we een prachtig uitzicht over Haifa. Ook Caesarea staat die dag op het programma waarbij onder andere het eeuwenoude theater zal worden bezocht. We eindigen in ons hotel, dit keer in Jeruzalem.

De vierde dag begint op de Olijfberg met een onvergetelijk uitzicht over de stad Jeruzalem. We dalen af naar de Hof van Gethsémane en bezoeken het bad van Bethesda en wandelen over de Via Dolorosa, de Lijdensweg, naar de Grafkerk. In die kerk zullen we zingen onder leiding van Arjan Breukhoven.

Op de vijfde dag van de reis brengen wij een uitvoerig bezoek aan Yad Vashem, net sobere maar indrukwekkende monument dat herinnert aan de 6 miljoen Joodse slachtoffers van het nazisme. ’s Middags heeft u vrij te besteden in Jeruzalem. ’s Avonds begint de Shabbath, wij gaan dat met elkaar naar de Klaagmuur, waar wij het begin van de Shabbath-viering zullen meemaken.

Op de zesde dag van onze reis verlaten wij Jeruzalem voor een bezoek aan het laagste punt van de aarde, de Dode Zee. Wij stoppen bij Qumran, de plaats waar de Dode Zee Rollen zijn gevonden. Aan de oever van de Dode Zee ligt de vesting Massada. Een kabelbaan brengt ons naar de top van deze rots. Natuurlijk is er ook die dag gelegenheid om te “zwemmen” in de Dode Zee. Na deze prachtige dag gaan we terug naar ons hotel in Jeruzalem.

Op de zondag hebben we een dag om vrij te besteden. We kunnen via internet naar de diensten luisteren in onze eigen Dorpskerk, maar omdat het hotel vlak bij de binnenstad van Jeruzalem ligt kunnen we ook gemakkelijk op eigen gelegenheid de stad verzoeken.

Op maandag 11 maart laten we Jeruzalem achter ons en vliegen we via Tel Aviv richting Schiphol. Daarna wordt het nagenieten van alle indrukken die we in acht dagen hebben mogen op doen.

Naast de beschreven bezoeken aan Bijbelse plaatsen zullen we ook met elkaar zingen in verschillende prachtige kerken onder leiding van Arjan Breukhoven.

U zult overnachten in schitterende hotels van 3*** en 4**** op basis van half pension. Nederlandssprekende gidsen staan ter beschikking, alle excursies, luxe touringcars met airco.  De kosten voor deze 8-daagse Israël reis bedraagt: € 1.249,- per persoon.

Vraag nu de brochure “Sing in Israël met Arjan Breukhoven” aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier voor de online versie. In de brochure vindt u het volledige programma en de mogelijkheid om u aan te melden voor deze onvergetelijke reis.

Richt je eens op de Gever, en niet op de gaven.