feed-image RSS feed

Het boek, De mus en de zwaluw

Door de Dhr. Groeneveld is een boek geschreven over de historie van de NH gemeente van Berkel en Rodenrijs gezien in de lokale -, regionale -, Nederlandse - en soms ook in de Europese context. Dit is voor namelijk gedaan aan de hand van de dienstperiodes van de voorgangers in onze gemeente.

Het boek De mus en de zwaluw, treft u op de leestafel onder het orgel aan of ergens in de ontmoetingsruimte van de Dorpskerk.

Als u het wilt kopen, kunt u het pakken en meenemen. In het boek vindt u een inlegvelletje met daarop het rekeningnummer waarnaar het bedrag van 15 euro moet worden overgemaakt.
Het boek is in kleurendruk en telt 352 pagina's.

Warm aanbevolen.
Dhr. Groenveld & Kerkrentmeesters

wij staan vermeld op www.wijdekerk.nl

In onze gemeente zijn LHBT-ers van harte welkom. Het is geen belemmering om deel te nemen aan het Heilig Avondmaal, vrijwilliger te zijn of om een ambt te bekleden. Daarom is onze gemeente van nu ook zichtbaar op de website van Wijdekerk.nl. Op deze website staat een kaart van Nederland met kerken waar LHBT-ers welkom zijn.

Logo Wij staan vermeld

App chrch

De app ‘protestant’ komt binnenkort te vervallen. Maar er is een nieuwe app beschikbaar: CHRCH (zonder ‘u’). Net als de protestant app heeft de chrch app de beschikking over de agenda; nieuwsberichten; dagelijks woord en pushberichten. Maar ook een digitaal ‘smoelenboek’ waarbij u zelf aan kunt geven of uw gegevens met andere gemeenteleden gedeeld worden.
Om de chrch app installeren volgt u de volgende stappen:

1. Ga naar de Apple Store app store of Google PlayStore google play en download de app chrch chrch .

2. Open de app en klik op ‘Registreren’. login

3. Kies een uniek e-mail adres en wachtwoord. registratie

4. Via de mail ontvangt u een bevestigingscode.

5. Vul daarna uw contactgegevens in. Deze zijn alleen zichtbaar voor leden van de hervormde gemeente.
U kunt ervoor kiezen deze gegevens geheim te houden voor de andere gemeenteleden. geheim

6. De app is klaar voor gebruik.

Zijn er vragen, of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met Karen Rodenburg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De maat van echte liefde is liefde zonder maat