feed-image RSS feed

Startzondag Thema: een goed verhaal

Zondag 15 september is het startzondag met een ochtenddienst en aansluitend een voortzetting in gebouw Rehoboth.

Er is een leuk  (interactief) programma voor alle leeftijden en ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Van harte welkom!

Afbeeldingsresultaat voor learned past lessons

Het boek, De mus en de zwaluw

Door de Dhr. Groeneveld is een boek geschreven over de historie van de NH gemeente van Berkel en Rodenrijs gezien in de lokale -, regionale -, Nederlandse - en soms ook in de Europese context. Dit is voor namelijk gedaan aan de hand van de dienstperiodes van de voorgangers in onze gemeente.

Het boek De mus en de zwaluw, treft u op de leestafel onder het orgel aan of ergens in de ontmoetingsruimte van de Dorpskerk.

Als u het wilt kopen, kunt u het pakken en meenemen. In het boek vindt u een inlegvelletje met daarop het rekeningnummer waarnaar het bedrag van 15 euro moet worden overgemaakt.
Het boek is in kleurendruk en telt 352 pagina's.

Warm aanbevolen.
Dhr. Groenveld & Kerkrentmeesters

wij staan vermeld op www.wijdekerk.nl

In onze gemeente zijn LHBT-ers van harte welkom. Het is geen belemmering om deel te nemen aan het Heilig Avondmaal, vrijwilliger te zijn of om een ambt te bekleden. Daarom is onze gemeente van nu ook zichtbaar op de website van Wijdekerk.nl. Op deze website staat een kaart van Nederland met kerken waar LHBT-ers welkom zijn.

Logo Wij staan vermeld

Twijfel in het donker nooit aan wat je in het licht hebt gezien