Kinderkerk

kinderkerk-beeld01

De kinderen uit groep 1 t/m 7 zijn iedere zondag van harte uitgenodigd bij de kinderkerk. Zij starten in de kerk, bij hun ouders/verzorgers en voor de schriftlezing verlaten zij de kerk om naar de kinderkerk te gaan. Bij de Dorpskerk steken zij de straat over en vindt de kinderkerk in gebouw Rehoboth plaats. Voor de collecte en afsluiting van de dienst komen zij weer terug in de kerk. In de tussenliggende tijd wordt er verteld volgens de methode "Vertel het maar" en wordt er een activiteit of verwerking gedaan, vaak zingen zij ook met elkaar. De kinderen zijn verdeeld in 2 leeftijdsgroepen. Twee keer per jaar wordt er vanuit de kinderkerk een project georganiseerd, waarbij de kinderen al in de kerk een stuk uitleg krijgen rondom het projectthema, op een speelse manier. Dit gebeurt in de periode Pasen en Advent. Met Pasen wordt er een gezinsdienst georganiseerd in samenwerking met de kinderkerk. Op tweede kerstdag vindt het kinderkerstfeest plaats.

Contactpersoon is Marleen van Luijk.

Richt je eens op de Gever, en niet op de gaven.