header-07.jpg

Aardewerk

AARDEWERK

Aardewerk is de plek waar je de vrijdagavond een gezonde invulling geeft.  Om de 2 weken organiseren twee leden van de club  een avond in het kader van het geloof en gezelligheid. Tijdens zo’n avond hebben twee a drie leden een programma voorbereid waarin het geloof scherp aan bod komt. Dit gebeurt in de vorm van spel, discussie of wat de organisator maar ook in gedachte heeft. Denk hierbij aan vragen waar jongeren vaak meezitten; bestaat God, Wie is Jezus. Ook levensbeschouwende onderwerpen worden besproken zoals Idealen, wie en wat is nou een idool.

Aardewerk is dus een plek waar je als (bijna)volwassenen in een relaxte setting kan praten over het geloof. Naast het serieuze aspect is Aardewerk ook een club om het weekend ontspannen te beginnen.  Gezellig met elkaar onder het genot van (inclusief zelfgebakken)versnaperingen en drankjes, kletsen, keten en vooral vermaak.

De aardewerkavonden worden om de keer afgewisseld met gezellige uitjes: Bowlen, schaatsen, etentjes, zwemmen, lasergamen en wat er ook maar verzonnen wordt.  Aardewerk is door het hele jaar heen een actieve groep jongeren dat zich niet alleen richt op de vrijdagavond. Ook zijn er elk jaar weer speciale gelegenheden waarbij we elkaar ontmoeten, zoals Oud en Nieuw;het Nieuwjaarsgala, het Bevrijdingsdagfestival en Koninginnedag. Als klapper op de vuurpijl is er elk jaar het Earthwork Camp, een weekend georganiseerd door de kamp commissie. Een kamp dat elk jaar weer fantastische herinneringen creëert en niet gemist mag worden


Aardewerk wil graag nog meer jongeren leren kennen en nodigt daarom iedereen vanaf 17  jaar uit. Laat je niet weerhouden en bezoek aardewerk. Het zou ontzettend tof zijn als we je vrijdagavond een keer langs zien komen. 

Benieuwd? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen we contact met jou op!

 

Gebed is de sleutel van de morgen en de grendel van de avond.