Veel gestelde vragen

Wat is Intranet?

Momenteel bevind het intranet zich in een testfase het heeft geen nut om u aan te melden.

Intranet is een afgeschermd gedeelte van deze website met informatie over onze gemeente en de leden.
Dat is informatie bestemd alleen voor onze leden en daarom niet toegankelijk als u geen lid bent van De Hervormde Gemeente van Berkel & Rodenrijs.

Bent u wel lid dan kunt u inloggen via het menu "Intranet".

Hoe kan ik inloggegevens aanvragen?

Om deze pagina's te bekijken moet u beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u lid van de Hervormde Gemeente van Berkel & Rodenrijs en hebt u nog geen gebruikersnaam, dan kunt u die hier aanvragen.

Ik weet mijn gebruikersnaam niet meer!

Het kan gebeuren dat u uw Gebruikersnaam niet meer weet. Geen nood u kunt deze direct weer opvragen via de link "Gebruikersnaam vergeten". Die link ziet u als u op Intranet klikt (rechts boven).

Belangrijk is dat u het juiste mailadres invult wat bij de kerk bekent is en die ook voor Intranet gebruikt wordt. Nadat u op de link "Gebruikersnaam vergeten" hebt geklikt en u mailadres hebt ingevuld in het scherm wat u dan ziet, klikt u vervolgens op de knop "Verstuur". Binnen enkele seconden krijgt u een mail met daarin genoemd uw Gebruikersnaam.

Een zelfde procedure is er als u uw Wachtwoord niet meer weet.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Het kan gebeuren dat u uw wachtwoord niet meer weet. Geen nood u kunt deze direct weer opvragen via het menu "Intranet" (rechts boven).

Belangrijk is dat u het juiste mailadres invult wat bij de kerk bekent is en die ook voor Intranet gebruikt wordt. Nadat u op de link "Wachtwoord vergeten" hebt geklikt en u mailadres hebt ingevuld in het scherm wat u dan ziet, klikt u vervolgens op de knop "Verstuur". Binnen enkele seconden krijgt u een mail met daarin genoemd het wachtwoord.

Een zelfde procedure is er als u uw gebruikersnaam niet meer weet.

Wie met lege handen staat, kan ze vouwen.