header-07.jpg
  • Home
  • Contact
  • Neem contact op met
  • Zalencentrum Rehoboth

Zalencentrum Rehoboth, Hart van Berkel

Zalencentrum Rehoboth, Hart van Berkel is een modern en sfeervol ingericht pand met zeven zalen.

rehoboth

 

 

 

 

 

 

Veel vaste huurders, bedrijven en instanties maken al jarenlang gebruik van de verschillende ruimtes in het pand; het is namelijk uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties.

Door recent doorgevoerde wijzigingen biedt Zalencentrum Rehoboth, Hart van Berkel een gezellige sfeer waardoor u er ook prima terecht kunt voor feesten en partijen van 20 tot ongeveer 200 personen. Volledige catering (inclusief diverse buffetten) en themafeesten horen tot de mogelijkheden, al uw wensen zijn bespreekbaar.

Ook is het mogelijk uw trouwerij in Rehoboth, Hart van Berkel te laten plaatsvinden. De gemeente van Lansingerland heeft Rehoboth, Hart van Berkel namelijk aangewezen als officiële trouwlocatie.

Het huidige pand heeft de beschikking over acht moderne zalen van diverse omvang. Het is eenvoudig te bereiken voor valide en minder valide personen. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en een goede busverbinding om de hoek van het pand. Er is tevens een aparte overdekte rookruimte.

Rehoboth, Hart van Berkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 23:30 uur; met uitzondering van feesten en partijen waarop wij geopend zijn van 08:30 tot 01:00 uur. Op zondag en christelijke feestdagen zijn wij gesloten.

Voor meer informatie http://www.hartvanberkel.nl

 

God bestaat echt hoor!

Ik heb hem vanochtend nog gesproken!