header-02.jpg
  • Home
  • Contact
  • Neem contact op met
  • Organist

Organist

De organist van onze gemeente is Arjan Breukhoven, lees hier zijn CV.Arjan 2019 Kampen2

Curriculum Vitae Arjan Breukhoven

Arjan Breukhoven, organist van de Berkelse Dorpskerk, studeerde hoofdvakken orgel en kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aan het conservatorium studeerde Arjan Breukhoven ook o.a. piano, zang, improvisatie en koordirectie.

Arjan Breukhoven geeft jaarlijks talloze concerten uiteraard in eigen land, maar ook in vele andere landen binnen Europa, USA, Rusland en Australië. In 2019 staan onder andere concerttournees naar Frankrijk, Israël, Duitsland, Oostenrijk en Rusland op het programma en in 2020 o.a. Australië, Duitsland en 2 tours door de USA.

Op 14 juni 2014 werd zeer eervol in Parijs aan Arjan Breukhoven uitgereikt, ter gelegenheid van zijn grote verdienste voor de Franse orgelmuziek die hij wereldwijd uitvoert, door de Société Académique d'encouragement et d'éducation 'Arts, Sciences et Lettres' te Parijs: de 'Médaille d' Argent' (de zilveren medaille).

Hij werkt als pianist en als organist regelmatig samen met nationale en internationale artiesten. Bovendien is Arjan Breukhoven dirigent van een drietal zeer grote mannenkoren en van het “Australian Christian Men’s Choir” in de Australische stad Perth.

Arjan verleent jaarlijks zijn medewerking aan zo’n 400 concerten en diensten. Regelmatig werkt hij mee aan opnamen voor de Evangelische Omroep. Ook heeft Arjan Breukhoven aan talloze DVD- en Cd-producties meegewerkt welke ook in binnen- en buitenland werden opgenomen. Als componist is hij bekend door zijn vele composities voor koor, orgel en andere instrumenten. Arjan Breukhoven is als organist verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie? Bezoek op internet: www.arjanbreukhoven.nl 

De maat van echte liefde is liefde zonder maat