Skip to main content

Veel vaste huurders, bedrijven en instanties maken al jarenlang gebruik van de verschillende ruimtes in het Zalencentrum. Het is uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen en presentaties.

Gezellige sfeer

Door recente wijzigingen biedt Zalencentrum Rehoboth, Hart van Berkel een gezellige sfeer waardoor u er ook prima terecht kunt voor feesten en partijen van 20 tot ongeveer 200 personen. Volledige catering (inclusief diverse buffetten) en themafeesten horen tot de mogelijkheden. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Trouwlocatie

Ook is het mogelijk uw trouwerij in Rehoboth, Hart van Berkel te laten plaatsvinden. De gemeente Lansingerland heeft Rehoboth, Hart van Berkel namelijk aangewezen als officiële trouwlocatie.

Acht moderne zalen

Het huidige pand heeft de beschikking over acht moderne zalen van verschillende grootte. Het is eenvoudig te bereiken voor valide en minder valide personen. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en een goede busverbinding om de hoek van het pand. Er is tevens een aparte overdekte rookruimte.

Rehoboth, Hart van Berkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 23:30 uur; met uitzondering van feesten en partijen waarop wij geopend zijn van 08:30 tot 01:00 uur. Op zondagen en christelijke feestdagen zijn wij gesloten.

Voor meer informatie www.hartvanberkel.nl