Hike 25 mei 2024

H I K E 25 mei 2024

Het HIKE-team van de Ark organiseert weer een HIKE. Meedoen aan de HIKE is een sportieve gezelligheid samen met je team. Wij vinden het erg leuk als er gemeenteleden uit de kerken in Lansingerland deelnemen. Hoe leuk is het als elke kerk met een team deelneemt.

Bij de HIKE loop je in een team van 6 tot 8 deelnemers. Bij het startpunt ontvangt het team de route. Tijdens de route kom je posten tegen, die door gemeenteleden zijn bemenst en van hen krijg je actieve opdrachten om in teamverband uit te voeren en daarmee kan je punten verdienen. Zo zal er ook een vragenlijst zijn, de vragen mag je onderweg met elkaar oplossen. Ook hiermee zijn punten te verdienen.

De teams starten ’s morgens met tussenpozen na elkaar (zodat zij elkaar niet voor de voeten lopen) en komen elkaar soms gedurende de dag tegen. Om de HIKE-dag met elkaar af te sluiten zal de laatste opdracht aan het begin van de avond bij De Ark worden gehouden en zal daarna ook de prijsuitreiking plaatsvinden.
Kortom de hele dag in beweging en met elkaar afsluiten met het delen van alle belevenissen van die dag.

De HIKE duurt circa 6 uren (wandelen, opdrachten, pauzes enz.)

Voor deelname aan de HIKE zal per persoon 20 euro gevraagd worden voor de onkosten.

Inschrijven voor de HIKE: dat kan vanaf nu.

Schrijf je in met een team, of schrijf je individueel in, dan zoeken wij een team voor je.

Is een dag wandelen te lang en wil je wel deze HIKE-dag meemaken: dat kan: wij hebben ook mensen nodig die op de posten willen staan. Ook hiervoor kun je je aanmelden.

https://bit.ly/hike-2024 of neem contact op met Hike team De Ark

Mocht je nog vragen etc. hebben, neem gerust contact met ons op.

We zijn vol enthousiasme bezig met de organisatie en zijn heel benieuwd naar jullie reacties.

Jan van den Beukel, Tom Lous, Aafke Neelis, Corien Hoogerbrugge